Megbolondul az időjárás: megérkezett a húsvéti hosszú hétvégére az előrejelzés

HelloVidék   
  Megosztom
Megbolondul az időjárás: megérkezett a húsvéti hosszú hétvégére az előrejelzés

A nagyhét meglehetősen melegen indul. Szerda, csütörtök lesz a legkellemesebb az időjárás, nyárias napokra készülhetünk, aztán egy hidegfront közbeszól, így a húsvéti hosszú hétvégére már nem jósolnak hasonlóan felhőtlen napokat.

Ma a szűrt napsütésre mindenhol lehet számítani, de észak felől többször megvastagszik a felhőzet. Gyenge eső legfeljebb az esti órákban az északi-északkeleti határ közelében fordulhat elő. Mérsékelt marad a szél. Napközben 11-19 fok várható - írja az idokep.hu.

Kedden a Dunántúlon változóan felhős-napos idő, máshol erősen felhős, borongós idő várható. Főként a Dunától keletre időnként eleredhet az eső. Az északi szél nyugaton helyenként megélénkülhet. A csúcshőmérséklet a Dunántúlon 16 és 21, a Dunától keletre 8 és 15 fok között alakul.

Szerdán kora nyárias nap köszönthet ránk

Szerdán a napos-gomolyfelhős időben nem várható számottevő csapadék, és a légmozgás sem lesz jelentős. Hajnalban északon pára, köd képződhet. Napközben 15-22 fokra készülhetünk.

Április első napja is igazi tavaszi időt hoz. Reggel párás, ködös körzetek előfordulhatnak, napközben változóan felhős idő várható, időnként élénk lehet a szél. 18-24 fokot mérhetünk.

A húsvéti ünnepkör egy hidegfronttal indul

Pénteken feltámadó északi-északnyugati széllel, záporokkal, zivatarokkal hidegfront érkezik. A maximumok még többfelé elérhetik a 20 fokot. Aztán szombatra a hőmérséklet az Időkép előrejelzése szerint már 12 fokra süllyedhet. A húsvéti hétvégére 13-15 fok körüli hőmérsékletet jósolnak, közepesen borús napok elé nézünk.

Jó hír viszont, hogy éjszakai fagyokkal sem kell számolnunk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

húsvét