Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

Nem volt áprilisi tréfa, óriási jégesőt és felhőszakadást kapott Tokaj környéke.

Egy intenzív zivatarcella zúdított hatalmas felhőszakadást és jégesőt Tokajra és környékére. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos mérései szerint

rövid idő alatt. A hatalmas mennyiségű csapadék jeges árként hömpölygött az utcákon, a kertek kifehéredtek az őket beborító, több centi vastag jégtakaró miatt, melyet lapátolni lehetett - számol e róla az idokep.hu.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jégeső

tokaj