Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

Nem volt áprilisi tréfa, óriási jégesőt és felhőszakadást kapott Tokaj környéke.

Egy intenzív zivatarcella zúdított hatalmas felhőszakadást és jégesőt Tokajra és környékére. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos mérései szerint

rövid idő alatt. A hatalmas mennyiségű csapadék jeges árként hömpölygött az utcákon, a kertek kifehéredtek az őket beborító, több centi vastag jégtakaró miatt, melyet lapátolni lehetett - számol e róla az idokep.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jégeső

tokaj