Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő: mintha nyár lett volna, özönvíz és jégeső zúdult Tokajra

Nem volt áprilisi tréfa, óriási jégesőt és felhőszakadást kapott Tokaj környéke.

Egy intenzív zivatarcella zúdított hatalmas felhőszakadást és jégesőt Tokajra és környékére. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos mérései szerint

rövid idő alatt. A hatalmas mennyiségű csapadék jeges árként hömpölygött az utcákon, a kertek kifehéredtek az őket beborító, több centi vastag jégtakaró miatt, melyet lapátolni lehetett - számol e róla az idokep.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jégeső

tokaj