Tét melletti erdőbe hordta a szemetet: akár több év börtönt is kaphat

HelloVidék   
  Megosztom
Tét melletti erdőbe hordta a szemetet: akár több év börtönt is kaphat

A 22 éves férfi, 2020. szeptemberben és októberben pakolta le Tét környékén az erdőben hulladékot - írta meg a kisalfold.hu.

Vádat emeltek az ellen a 22 éves férfi ellen, aki a Győri Járási Ügyészség vádirata szerint 2020 szeptemberében a Tét melletti erődben autóbontásból származó nagyobb mennyiségű hulladékot – lökhárítókat, lámpákat, szőnyegeket – rakott ki autójából. A férfi októberben pedig egy boltossal egyezett meg, hogy fizetségért cserébe elszállítja a szemetét, majd a bepakolt hulladékot, dobozokat, üzletdekorációt, fémhulladékot szintét Tét mellett, a természetbe dobálta ki. A férfi végül 2020 decemberében elszállította az általa eldobált szemetet

– közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Ahogy a portál írja, a vádlott ellen az ügyészség hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt emelt vádat. Vele szemben – a halmazati szabályok alapján – négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

illegális hulladék

tét

erdő

hulladék

szemét

szemétszállítás

illegális hulladéklerakó

illegális hulladéklerakás