Végtelenül szomorú: 200 hektáron égett a nádas a Kis-Balatonnál

MTI   
  Megosztom
Végtelenül szomorú: 200 hektáron égett a nádas a Kis-Balatonnál

A Kis-Balaton térségében lévő nagy kiterjedésű, nehezen megközelíthető területen a keszthelyi, a pacsai, a zalakarosi és a marcali hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat, a tűz lakóépületeket nem veszélyeztetett. Az oltási munkálatokhoz egy speciális kialakítású, mocsárjáró járművet is bevetették.

AZ MTI tegnap esti összefoglalója szerint mintegy 200 hektáron égett a nádas Sármellék külterületén, a 76-os főút mellett.

A tűzhöz a keszthelyi, a pacsai, a zalakarosi és a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását. Végül sikerült megfékezni a lángokat, a helyszínen már csak az utómunkálatokat végzik - írja a Zaol.hu is, akik a helyszínről is bejelentkeztek.

A Zaol által közzétett videóban a hivatásos tűzoltó még azt közli, hogy mintegy harmincöt hektáros területen égett hajnal óta:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nádas

sármellék

kis-balaton