Megmozdult a föld: a rengést még Sopronban is lehetett érezni

HelloVidék   
  Megosztom
Megmozdult a föld: a rengést még Sopronban is lehetett érezni

Erős földrengést észleltek éjszaka az alsó-ausztriai Bécsújhelyen (Wiener Neustadt) és közelében.

Az Időkép beszámolója szerint 4,3-as földrengés rázta meg Bécsújhelyet az éjjel. Magyarországon is érezték az éjjel folyamán kipattanó földrengést, melynek epicentruma a Sopronhoz közel található Bécsújhely települést érte. Éjfél után 57 perccel mozdult meg a föld, 4,3-as erősséggel. Beszámolók szerint még itthon is egész házak remegtek belé.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

sopron

győr-moson-sopron megye

győr-moson-sopron