Megmozdult a föld: a rengést még Sopronban is lehetett érezni

HelloVidék   
  Megosztom
Megmozdult a föld: a rengést még Sopronban is lehetett érezni

Erős földrengést észleltek éjszaka az alsó-ausztriai Bécsújhelyen (Wiener Neustadt) és közelében.

Az Időkép beszámolója szerint 4,3-as földrengés rázta meg Bécsújhelyet az éjjel. Magyarországon is érezték az éjjel folyamán kipattanó földrengést, melynek epicentruma a Sopronhoz közel található Bécsújhely települést érte. Éjfél után 57 perccel mozdult meg a föld, 4,3-as erősséggel. Beszámolók szerint még itthon is egész házak remegtek belé.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

sopron

győr-moson-sopron megye

győr-moson-sopron