Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel. Micsoda gyönyörű példány!

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel - adta hírül a Balatoni hal Facebook-oldala. A képeken látható csodálatos tőpontyot pontos súlya a méréskor: 30,325 kg volt. Egy kisebb falu jóllakhat belőle!

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

balaton

ponty

halászlé