Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel. Micsoda gyönyörű példány!

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel - adta hírül a Balatoni hal Facebook-oldala. A képeken látható csodálatos tőpontyot pontos súlya a méréskor: 30,325 kg volt. Egy kisebb falu jóllakhat belőle!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

balaton

ponty

halászlé