Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális méretű pontyot fogtak a Balatonban: mutatjuk, hol akadt horogra

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel. Micsoda gyönyörű példány!

Az év első 30 feletti pikkelyesét a Balaton nyugati medencéjének déli partján, Bélatelepen csalta horogra Jáhn Dániel - adta hírül a Balatoni hal Facebook-oldala. A képeken látható csodálatos tőpontyot pontos súlya a méréskor: 30,325 kg volt. Egy kisebb falu jóllakhat belőle!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

balaton

ponty

halászlé