Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

Ahogy az Időkép írja, tegnap még 20 fok, ma hidegrekord és havazás fűszerezik az időjárást.

Ahogy a portál írja, jócskán lehűtötte a tegnapi hidegfront a levegőt. Bár vasárnap délután még az ország nagy részén 20 fok felett alakult a hőmérséklet, erős és hűvös szél éreztette a hidegfront átvonulását. Ma pedig a Bakonyban és a Kőszegi-hegységben is havazás kezdődött a délelőtt folyamán. A hópelyhek Kendig-csúcson és Hajag-tetőn elhelyezett kameráinkon is megjelentek.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

nyugati hegyek

bakony

kőszegi hegység

kendig-csúcs

hajag-tető