Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

Ahogy az Időkép írja, tegnap még 20 fok, ma hidegrekord és havazás fűszerezik az időjárást.

Ahogy a portál írja, jócskán lehűtötte a tegnapi hidegfront a levegőt. Bár vasárnap délután még az ország nagy részén 20 fok felett alakult a hőmérséklet, erős és hűvös szél éreztette a hidegfront átvonulását. Ma pedig a Bakonyban és a Kőszegi-hegységben is havazás kezdődött a délelőtt folyamán. A hópelyhek Kendig-csúcson és Hajag-tetőn elhelyezett kameráinkon is megjelentek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

nyugati hegyek

bakony

kőszegi hegység

kendig-csúcs

hajag-tető