Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött a hidegfront: tegnap csak szél, ma már havazás érkezett az országba

Ahogy az Időkép írja, tegnap még 20 fok, ma hidegrekord és havazás fűszerezik az időjárást.

Ahogy a portál írja, jócskán lehűtötte a tegnapi hidegfront a levegőt. Bár vasárnap délután még az ország nagy részén 20 fok felett alakult a hőmérséklet, erős és hűvös szél éreztette a hidegfront átvonulását. Ma pedig a Bakonyban és a Kőszegi-hegységben is havazás kezdődött a délelőtt folyamán. A hópelyhek Kendig-csúcson és Hajag-tetőn elhelyezett kameráinkon is megjelentek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

nyugati hegyek

bakony

kőszegi hegység

kendig-csúcs

hajag-tető