Gigavihar pusztított Baján is: fákat csavart ki, leszedte a házak tetejét + FOTÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Gigavihar pusztított Baján is: fákat csavart ki, leszedte a házak tetejét + FOTÓ

Jelentős károkat okozott a vihar szerda éjjel Baranya megye után Tolna, és Bács-Kiskun megyékben is: Baranyából negyven, Bács-Kiskunból ötven, míg Tolnából huszonöt bejelentés érkezett az éjszakai órákban a katasztrófavédelem ügyeletére, főként villanyvezetékre és útra dőlt fákhoz, megbontott háztetőkhöz vonultak a tűzoltók.

A vihar egyik gócpontja Baja városa volt, ahonnan sorjáztak a segélykérések a tűzoltók felé: a Harmat utcában házra dőlt egy fa, míg a IV. Károly rakparton a Duna-híd alatti utat torlaszolta el.

A Táncsics Mihály utcából azért kértek tűzoltói segítséget, mert a vihar kidöntött egy kéményt, az Érsekcsanádi utcában pedig egy tetőt bontott meg az orkán erejű szél. Számos bejelentés érkezett az 51-es főutat eltorlaszoló kidőlt fák, vastag ágak miatt.zágon átvonuló vihar, amelynek egyik gócpontja Baja volt, de Kunfehértó és Kiskunhalas térségében is komolyabb károkat okozott a szélsőséges időjárás - adta hírül a BAON.hu.

Baján a belvárosban is tarolt. Cserepeket,hatalmas ágakat. Ez a kép egy nyaraló övezet "szerencsére":

Tombolt a vihar Kiskunhalas, Kunfehértó és Jánoshalma környékén is. Halason fákat csavart ki a szél, hatalmas fatörzseket tört le.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idokep

szupercella

baja