Téli meseországgá változott Bánkút: hatalmas hóréteg takarta be reggelre a várost

HelloVidék   
  Megosztom
Téli meseországgá változott Bánkút: hatalmas hóréteg takarta be reggelre a várost

Egész éjszaka havazott Bánkúton, reggelre a város utcáit vastagon borította hóréteg. Az Időkép beszámolója szerint este tartotta magát a hidegfront mögötti konvergenciavonal a Bükk-Debrecen vonalon, Miskolc környékén többfelé 20 mm-nél is több csapadék hullott.

A portál beszámolója szerint a magasban érkező hideg levegő hatására a Bükkben és a Mátrában havazásba váltott az eső. Bánkúton már este meghaladta a hóréteg vastagsága a 10 centimétert, amely aztán tovább gyarapodott, reggelre 30 centis hótakaró fedte be a hegycsúcsot.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bánkút

bükk

debrecen

miskolc

havazás

fehér sas panzió

hóvastagság