Enyhe hidegfront után végre kisüt a nap: hideg reggelekkel indul aztán a jövő hét

MTI   
  Megosztom
Enyhe hidegfront után végre kisüt a nap: hideg reggelekkel indul aztán a jövő hét

Ma még egy gyenge hidegfront súrolja hazánkat. Főként kezdetben több felhő lehet az égen, de csapadék előfordulásának minimális az esélye. Délutánra azonban már ránk mosolyog a nap. Hideg reggelek után nyugodt őszi napok várnak ránk.

Szombaton egy gyenge hidegfront súrolja hazánkat. Főként kezdetben több felhő lehet az égen, de csapadék előfordulásának minimális az esélye. Délutánra észak felől jelentősen csökken felszakadozik a felhőzet, a napsütés kerül túlsúlyba. Az északias szelet a Dunántúlon és északkeleten, keleten kísérhetik élénk lökések. Napközben 13-17 fok várható - olvashatjuk az Időkép előrejelzésében.

Vasárnap is jobbára napos idő lesz, kevés felhő lesz az égen. Hajnalra pára-, ködfoltok alakulhatnak ki, illetve északon és az Alföld középső tájain alacsony szintű rétegfelhőzet is képződhet. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban -2, +6, délután 13-17 fokot mérhetünk.

Hétfőn is hideg, több helyen nyirkos, ködös idővel indul a nap. Talajmenti fagy még több helyen előfordulhat. Napközben kezdetben erősen fátyolfelhős idő lesz, ennek mennyisége délután északnyugat felől csökken. Délután ismét 13-17 fokra készülhetünk.

Kedden is sok lesz a fátyolfelhő, de pár fokkal erősödik a nappali felmelegedés, 14-19 fokos maximumokra van kilátás. Szerdán már enyhébb lesz a hajnal, napközben pedig 15-22 fok valószínű. Változóan felhős-napos időre van kilátás többfelé élénk délies széllel.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

hidegfront

ősz

bakancslista