Tél tábornok támadásba lendült: fehérbe borult a táj ebben a megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Tél tábornok támadásba lendült: fehérbe borult a táj ebben a megyében

Az éjszaka folyamán az ország északkeleti részében jelentős hózáporok alakultak ki, Sárospatakon 25 perc alatt 5 centiméteres hóréteg borította be a vidéket, de a megye több területén is sok hó esett, Miskolc, a megyeszékhely is behavazódott.

Intenzív hózáporok öltöztették fehérbe a Bodrogközt és a Zemplént. Sárospatakon néhol 5 centis hótakaró alakult ki. Az északkeleti határnál, valamint Miskolc és környékén is rövid idő alatt fehér ruhába öltöztette a hó a tájat, írja az Időkép.

Volt, ahol jelentősebb hómennyiség hullott le:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borsod-abaúj-zemplén megye

hózáporok

havazás

tél

sárospatak

miskolc