Tél tábornok támadásba lendült: fehérbe borult a táj ebben a megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Tél tábornok támadásba lendült: fehérbe borult a táj ebben a megyében

Az éjszaka folyamán az ország északkeleti részében jelentős hózáporok alakultak ki, Sárospatakon 25 perc alatt 5 centiméteres hóréteg borította be a vidéket, de a megye több területén is sok hó esett, Miskolc, a megyeszékhely is behavazódott.

Intenzív hózáporok öltöztették fehérbe a Bodrogközt és a Zemplént. Sárospatakon néhol 5 centis hótakaró alakult ki. Az északkeleti határnál, valamint Miskolc és környékén is rövid idő alatt fehér ruhába öltöztette a hó a tájat, írja az Időkép.

Volt, ahol jelentősebb hómennyiség hullott le:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borsod-abaúj-zemplén megye

hózáporok

havazás

tél

sárospatak

miskolc