Kiadták a figyelmeztetést: tél tábornok visszatér, brutális havazás jön ezekben a megyékben

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: tél tábornok visszatér, brutális havazás jön ezekben a megyékben

Az előrejelzések szerint elsősorban a Tiszántúlon várható változó intenzitású havazás, így tehát Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Hajdú-Bihar megyében, Csongrád-Csanád megyében és Békés megyében is érdemes felkészülni. Mutatjuk, mi várható még a hétvége folyamán.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint ma elsősorban a Tiszántúlon várható változó intenzitású havazás, majd vasárnap reggelre fokozatosan északkelet felé távozik a csapadékzóna.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Vasárnap reggelig a Tiszántúlon többfelé 5 cm-t meghaladó hóréteg is kialakulhat, de lokálisan akár 10 cm körüli mennyiség sem kizárt, a keleti határ közelében várható a több megmaradó hó. Vasárnap napközben nyugaton vegyes halmazállapotú csapadék, gyenge havazás, hószállingózás, havas eső várható, de az Alpokalja térségében néhol gyenge ónos eső sem kizárt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

havazás

hóesés

hószállingózás

tiszántúl

szabolcs-szatmár-bereg megye

hajdú-bihar megye

csongrád-csanád megye

békés megye