Kiadták a vészjelzést: óriási szélvihar jön hétfőn, térképen mutatjuk, hol és mikor támad

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a vészjelzést: óriási szélvihar jön hétfőn, térképen mutatjuk, hol és mikor támad

Kertek alatt az újabb hidegfront. Hétfőn nagy területen számíthatunk viharos szélre.

Észak felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, csak kisebb körzetekben lehetnek szakadozások és rövid napos időszakok, határozottan estétől csökken a felhőzet északkelet felől - írj a met.hu. Délelőtt az északkeleti határ közelében gyenge havazás előfordulhat, majd délutántól az észak felől érkező csapadékzónából zápor, hózápor több helyen előfordulhat. Egyre nagyobb területen várható erős, majd viharos nyugati, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között alakul. Késő estére -3 és +4 fok közé hűl le a levegő.

A Kisalföld északi felén, a Dunántúli-középhegység és a főváros térségében

A szél késő estére csillapodik valamelyest, de még ekkor is többfelé lehetnek erős széllökések.

A szeles idő - az Időkép előrejelzése szerint - kedden is folytatódik, de ekkor már csak helyenként fokozódik viharossá a szél. Szinte felhőtlen lesz felettünk az ég. A legmelegebb órákban 2 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk majd.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

omsz

viharos szél