Fogvacogtató hideg lesz ma éjszaka: akár -15 fok alá is mehet a hőmérséklet

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Fogvacogtató hideg lesz ma éjszaka: akár -15 fok alá is mehet a hőmérséklet

Kedden még dermesztő fagyokkal indul a reggel, a derült, szélcsendes, hófödte tájakon -15 foknál is hidegebb lesz.

A déli országrészben délelőtt még többnyire napos idő várható, de fokozatosan ott is megnövekszik a rétegfelhőzet. A felhőzet némileg szakadozott lesz, így rövidebb napos időszakok északon is lehetnek. Délután főleg az északkeleti határ mentén fordulhat elő gyenge havazás.

A nyugati szél a főváros térségében megélénkülhet, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A csúcshőmérséklet általában 0 és +5 fok között várható, de az északkeleti harmadban több fokkal fagypont alatt maradhat a hőmérséklet. Késő este +1 és -7 fok között alakul a hőmérséklet - írta a Met.hu.

Szerdától a kemény éjszakai fagyok is szelídülnek

Legfeljebb a tartósabban derült, még havas tájakon közelíthetjük meg a -10 fokot. Napközben szerdán -1, +7, csütörtökön 1-9 fokra számíthatunk. A szél újra többfelé megélénkül, szerdán főként a középső és nyugati tájakon, csütörtökön pedig az ország északkeleti felén.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

fagy