Szörnyű tűz keletkezett: 90 hektáron ég az erdő, pedig itt van az ország leghidegebb faluja

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szörnyű tűz keletkezett: 90 hektáron ég az erdő, pedig itt van az ország leghidegebb faluja

Mintegy kilencven hektáron ég az erdő és az aljnövényzet Zabar és Domaháza között, a helyszínen három megye tűzoltói oltják a lángokat a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint.

A helyszínre három megyéből érkeztek egységek, a pétervásárai, ózdi, salgótarjáni és egri hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett jelenleg is dolgoztak a lángok megfékezésén. A tűzben nem sérült meg senki és lakott területek sincsenek veszélyben.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

aljnövényzet

zabar

domaháza

heves megye

katasztrófavédelem