Szörnyű tűz keletkezett: 90 hektáron ég az erdő, pedig itt van az ország leghidegebb faluja

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szörnyű tűz keletkezett: 90 hektáron ég az erdő, pedig itt van az ország leghidegebb faluja

Mintegy kilencven hektáron ég az erdő és az aljnövényzet Zabar és Domaháza között, a helyszínen három megye tűzoltói oltják a lángokat a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint.

A helyszínre három megyéből érkeztek egységek, a pétervásárai, ózdi, salgótarjáni és egri hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett jelenleg is dolgoztak a lángok megfékezésén. A tűzben nem sérült meg senki és lakott területek sincsenek veszélyben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

aljnövényzet

zabar

domaháza

heves megye

katasztrófavédelem