Fagyok és szélviharok után van egy jó hírünk mára: a tavasz is előre megy, nem hátra

MTI   
  Megosztom
Fagyok és szélviharok után van egy jó hírünk mára: a tavasz is előre megy, nem hátra

Jön a 20 fok, újra kisüt a nap, a pitypang is virágzik, csütörtökön még kevés eső is lehet. Vége a fagyoknak és még a reggeleink is enyhébbek lesznek, mint az elmúlt napokban. Hurrá, újra itt a tavasz!

Szerdán az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk. Északon, északkeleten több felhő lesz az égen, viszont gyenge eső, jelentéktelen zápor csak néhol fordulhat elő. Többfelé élénk, északkeleten helyenként erős lehet a déli, délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 16 és 22 fok között alakul - olvasható az Időkép előrejelzésében.

Csütörtök reggel erősen felhős lesz az ég, és főként délen eshet, illetve nyugaton is kialakulhatnak záporok. Napközben nyugat felől felszakadozik a felhőzet, legkésőbb keleten, délkeleten. Itt még több helyen várható eső, máshol helyenként alakulhat ki egy-egy zápor. A légmozgás többfelé élénk, néhol erős lesz. Hajnalban 2-9, délután 13-21 fok várható.

Pénteken sok lesz fölöttünk a felhő. Napközben csak elszórtan fordulhat elő kisebb eső, egy-egy zápor, az esti órákban egy hidegfront hatására északon, északnyugaton már többfelé. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. Enyhe lesz a reggel, napközben pedig 15-21 fok valószínű.

Szombatra virradó éjszaka, és a reggeli, délelőtti órákban többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar, délután már egyre kevesebb helyen. Az északnyugatira forduló szelet erős, sokfelé viharos lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 12 és 19 fok között alakulhat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

tavasz