Fagyok és szélviharok után van egy jó hírünk mára: a tavasz is előre megy, nem hátra

MTI   
  Megosztom
Fagyok és szélviharok után van egy jó hírünk mára: a tavasz is előre megy, nem hátra

Jön a 20 fok, újra kisüt a nap, a pitypang is virágzik, csütörtökön még kevés eső is lehet. Vége a fagyoknak és még a reggeleink is enyhébbek lesznek, mint az elmúlt napokban. Hurrá, újra itt a tavasz!

Szerdán az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk. Északon, északkeleten több felhő lesz az égen, viszont gyenge eső, jelentéktelen zápor csak néhol fordulhat elő. Többfelé élénk, északkeleten helyenként erős lehet a déli, délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 16 és 22 fok között alakul - olvasható az Időkép előrejelzésében.

Csütörtök reggel erősen felhős lesz az ég, és főként délen eshet, illetve nyugaton is kialakulhatnak záporok. Napközben nyugat felől felszakadozik a felhőzet, legkésőbb keleten, délkeleten. Itt még több helyen várható eső, máshol helyenként alakulhat ki egy-egy zápor. A légmozgás többfelé élénk, néhol erős lesz. Hajnalban 2-9, délután 13-21 fok várható.

Pénteken sok lesz fölöttünk a felhő. Napközben csak elszórtan fordulhat elő kisebb eső, egy-egy zápor, az esti órákban egy hidegfront hatására északon, északnyugaton már többfelé. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. Enyhe lesz a reggel, napközben pedig 15-21 fok valószínű.

Szombatra virradó éjszaka, és a reggeli, délelőtti órákban többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar, délután már egyre kevesebb helyen. Az északnyugatira forduló szelet erős, sokfelé viharos lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 12 és 19 fok között alakulhat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

tavasz