Kigyulladt egy szeméttelep Ostffyasszonyfánál: hat település tűzoltói oltották el a lángokat

HelloVidék   
  Megosztom
Kigyulladt egy szeméttelep Ostffyasszonyfánál: hat település tűzoltói oltották el a lángokat

Keddről szerdára virradóra lángok csaptak fel Ostffyasszonyfa határában egy hulladéklerakónak használt területen. Mint kiderült, egy szeméttelepen égett a hulladék, az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Mintegy nyolcszáz négyzetméter területen égett szemét és növényi hulladék egy szeméttelepen Ostffyasszonyfa külterületén. A tűzhöz riasztott

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

tűz

tűzeset

oltás

ostffyasszonyfalva

hulladéklerakó

szeméttelep

hulladék