Kiadták az országos figyelmeztetést: heves zivatarokra, szélrohamokra lehet számítani

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták az országos figyelmeztetést: heves zivatarokra, szélrohamokra lehet számítani

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a szakadozott frontfelhőzet dél, délkelet felé vonul, főleg az Alföldön emellett erőteljes is lesz a felhőképződés. Ezek ellenére is az ország nagyobb részén több órára kisüt a nap, de határozottabb tisztulás a délután második felében kezdődik északnyugat felől.

Több helyen számíthatunk záporra, zivatarra, azonban így is lesznek olyan területek, amelyek szárazon maradnak. Elsősorban a Tiszántúlon heves zivatarok kialakulására is kedvezőek a feltételek. A szél mindenütt északnyugatira fordul, és élénk, időnként erős lökések is kísérhetik. Zivatarok környezetében viharos szélrohamokra is számítani lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 32 fok között valószínű a Dél-Alföldön a magasabb értékekkel. Késő estére általában 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

omsz

figyelmeztetés

előrejelzés