Lecsapott az ítéletidő az országra: videón mutatjuk, hogy tarolta le a vihar a vidéket

HelloVidék   
  Megosztom
Lecsapott az ítéletidő az országra: videón mutatjuk, hogy tarolta le a vihar a vidéket

Az előrejelzések szerint ma a rövidebb-hosszabb napos időszakok mellett sokfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, melyeket helyenként viharos széllökések, felhőszakadás és jégeső is kísérhet. Többfelé kiadósabb csapadékmennyiség hullhat le. A Dunántúl nyugati felén zivataroktól függetlenül is sokfelé erős, néhol esetleg viharos lehet az északi-északnyugati szél. A csúcshőmérséklet a Dunántúlon 19 és 25, a Dunától keletre 25 és 31 fok között alakul.

Az Időkép folyamatosan követi az időjárási eseményeket, így az általuk megosztott videók jól mutatják, milyen pusztító viharok csaptak le az ország több pontján is. Az élő radarképükön pedig folyamatosan követhetjük a jelenlegi viharhelyzetet. Mint írják, jelenleg zivatarok, villámlások Bátonyterenye, Dunavarsány, Encs, Érd, Halásztelek, Kozármisleny, Létavértes, Pécs, Százhalombatta, Szécsény, Szigethalom településeken észlelhetők.

Ítéletidő Dunaújvárosban:

Pécs belvárosának csatornarendszere is megadta magát a zivataroknak. Villámárvíz alakult ki az utcákon.

Eközben árhullám vonult le tegnap a Rábán az özönvízszerű esőzés következtében. A medertől 200 méterre kiöntött a víz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

jégeső

eső

zivatar

zápor

radar

időjárás

viharjelzés

dunaújváros

pécs