Csak óvatosan a strandolással, kiadták a figyelmeztetést: erre számíthatunk ma

MTI   
  Megosztom
Csak óvatosan a strandolással, kiadták a figyelmeztetést: erre számíthatunk ma

A csúcshőmérséklet ma 30 és 34 fok között alakul. 11 és 15 óra között viszont extrém erős lesz az UV-sugárzás. Amennyire lehet, élvezzük ki ezt a zavartalan napsütést, mert jövő héten érkezik az újabb hidegfront...

Vasárnap országszerte ragyogóan napos, száraz időben lesz részünk, felhők szinte nem is lesznek az égen. Sokfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 30 és 34 fok között alakul. 11 és 15 óra között extrém erős lesz az UV-sugárzás.

Hétfőn is marad a napos idő, késő délután nyugaton, északnyugaton növekedhet meg jobban a felhőzet egy térségünket megközelítő hidegfront hatására, de csak néhol alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A délnyugati szél sokfelé élénk lesz, majd késő délután északnyugaton északnyugatira fordul. Hajnalban 14-20, napközben 32-36 fok várható.

Kedden egy hidegfront hatására élénk, erős lesz az északnyugati szél. Csak pár fokkal mérséklődik a meleg, 26-31 fokot mérhetünk délután. Sok napsütésre számíthatunk, csak elvétve fordulhat elő egy-egy jelentéktelen zápor.

Szerdán kezdetben naposabb, délután már felhősebb idő lehet a jellemző, de csak nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. 28 és 33 fok közé melegedhet a levegő. Csütörtökre virradóan többfelé kialakulhat zápor, zivatar, napközben már csak helyenként. Az élénk északi-északnyugati szélben 29-34 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

kánikula

hidegfront

szél