Csak óvatosan a strandolással, kiadták a figyelmeztetést: erre számíthatunk ma

MTI   
  Megosztom
Csak óvatosan a strandolással, kiadták a figyelmeztetést: erre számíthatunk ma

A csúcshőmérséklet ma 30 és 34 fok között alakul. 11 és 15 óra között viszont extrém erős lesz az UV-sugárzás. Amennyire lehet, élvezzük ki ezt a zavartalan napsütést, mert jövő héten érkezik az újabb hidegfront...

Vasárnap országszerte ragyogóan napos, száraz időben lesz részünk, felhők szinte nem is lesznek az égen. Sokfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 30 és 34 fok között alakul. 11 és 15 óra között extrém erős lesz az UV-sugárzás.

Hétfőn is marad a napos idő, késő délután nyugaton, északnyugaton növekedhet meg jobban a felhőzet egy térségünket megközelítő hidegfront hatására, de csak néhol alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A délnyugati szél sokfelé élénk lesz, majd késő délután északnyugaton északnyugatira fordul. Hajnalban 14-20, napközben 32-36 fok várható.

Kedden egy hidegfront hatására élénk, erős lesz az északnyugati szél. Csak pár fokkal mérséklődik a meleg, 26-31 fokot mérhetünk délután. Sok napsütésre számíthatunk, csak elvétve fordulhat elő egy-egy jelentéktelen zápor.

Szerdán kezdetben naposabb, délután már felhősebb idő lehet a jellemző, de csak nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. 28 és 33 fok közé melegedhet a levegő. Csütörtökre virradóan többfelé kialakulhat zápor, zivatar, napközben már csak helyenként. Az élénk északi-északnyugati szélben 29-34 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

kánikula

hidegfront

szél