Kegyetlen, mi vár ránk a héten: pár nap és a 35 foknál is melegebb lesz, de ez még semmi!

HelloVidék   
  Megosztom
Kegyetlen, mi vár ránk a héten: pár nap és a 35 foknál is melegebb lesz, de ez még semmi!

A héten visszatér a kánikula, napról napra melegebb lesz, jelentős csapadék sajnos továbbra sem várható, szerdán és csütörtökön több helyen már a 35 fokot is meghaladhatjuk.

Hétfőn friss lesz a reggel, a derült, szélcsendes völgyekben 5 fok közelébe csökkenhet a hőmérséklet, majd napközben 27-32 fokig melegszik a levegő. A napsütést leginkább fátyolfelhők szűrhetik, esni sehol sem fog. Keddtől tovább melegszik az idő, országossá válik a kánikula. A napsütést csak kevés felhő zavarhatja, és a szél is csak helyenként élénkülhet meg. Bár a reggelek még viszonylag frissek lesznek, a hét közepén egyre többfelé meghaladjuk a 35 fokot írta az Időkép.

Szerdán a szinte zavartalan napsütés mellett tovább melegszik a levegő. Hajnalban 12-21 fok ígérkezik, a legmelegebb órákban pedig 32-37 fok várható. A déli szelet eleinte Sopron környékén kísérhetik élénk lökések, délután másutt is előfordulhat átmeneti szélerősödés.

Csütörtökön egy gyenge hidegfront hatására erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, néhol nyugaton és északon zápor, zivatar kialakulhat. Az északnyugatira forduló szél többfelé felerősödik. Délután 33-38 fokos kánikulára készülhetünk. Pénteken a napos, gomolyfelhős időben még néhol előfordulhatnak záporok. Az északi, északnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Délután 31-37 fok valószínű.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

előrejelzés