Kilenc megyére kiadták a riasztást: térképen mutatjuk, hol szakadhat le az ég

HelloVidék   
  Megosztom
Kilenc megyére kiadták a riasztást: térképen mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Kedden a déli óráktól elsősorban az Északi-középhegység térségében és a nyugati, délnyugati megyékben valószínű helyenként heves zivatar, amelyekhez átmeneti erős, viharos széllökés és esetleg jégeső kísérhet.

Kedden a déli óráktól elsősorban az Északi-középhegység térségében és a nyugati, délnyugati megyékben valószínű helyenként zivatar, amelyekhez átmeneti erős, viharos (~ 50-65 km/h) széllökés, intenzív csapadék, esetleg jégeső (ált. 1 cm-nél nem nagyobb átmérő) társulhat. Délután 28 és 34 fok között alakul a hőmérséklet - írta előrejelzésében a Met.hu.

Marad velünk a kánikula

Szerdán sok napsütésre van kilátás, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből legfeljebb elvétve alakulhat ki gyenge zápor. Néhol keleten élénkülhet meg az északkeleti szél. 29 és 34 fok között alakul a csúcshőmérséklet - írta az Időkép.

Csütörtökön napos időre, kevés felhőre számíthatunk, említésre méltó csapadék sehol sem várható. Helyenként élénk lehet a légmozgás. 30 és 36 fok közé melegszik a levegő a délutáni órákra.

Pénteken sokat fog sütni a nap, csapadék sehol sem valószínű. Kevés helyen lehet élénk a szél. Délután 30-36 fokra készülhetünk. Szombaton marad a túlnyomóan napos idő, délután északnyugaton növekedhet meg a felhőzet és alakulhat ki egy-egy zápor. A csúcshőmérséklet 32-37 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

csapadék

zivatar

jégeső