Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható zivatar, jégeső

HelloVidék   
  Megosztom
Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható zivatar, jégeső

Kiadta figyelmeztető előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írják, vasárnap délután, este az országban (valamivel jobb eséllyel északnyugaton, illetve az Északi-középhegységben és az Alföldön) helyenként valószínű zivatar kialakulása. A zivatarokat átmeneti intenzív csapadék, kisebb méretű jég, egy-egy helyen 60 km/h feletti szél kísérheti.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

eső

zivatar

vihar

jégeső

szél