Ítéletidő tombolt ezekben a megyékben: a viharos szél megnehezítve a közlekedést + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ítéletidő tombolt ezekben a megyékben: a viharos szél megnehezítve a közlekedést + videó

Nem egy vidéki településen elemi erővel csapott le a vihar, Putnok térségében a viharos szél nagyobb faágakat is letört, megnehezítve a közlekedést.

Sárospatakon és Pásztón is károkat okozott a vihar, többfelé kiadós felhőszakadás kísérte a tegnapi zivatarokat. A Tiszántúl északi felén összeállt zivatarrendszer nyugat, északnyugat felé vonulva az Északi-középhegység térségébe is meghozta a csapadékot.

Többfelé felhőszakadás is volt, Edelényben az éjszakaival együtt összesen 60 mm eső hullott, amely több mint az augusztus havi átlag - írta tegnapi összefogalójában az Időkép.hu.

Az időkép pár viharos videót is közzétett honlapján. Emődre és Putnokra például elemi erővel csapott le a vihar, Putnok térségében a viharos szél nagyobb faágakat is letört, megnehezítve a közlekedést. De hasonlóan erős vihar csapott le Sárospatak térségére.

Felhőszakadással viharos széllel érte el Sárospatak térségét a heves vihar. A vihar tetőket bontott meg, fákat, villanyoszlopokat csavart ki a szél

- számolt be az Időképnek Muha Zoltán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

zivatar

felhőszakadás