Csúnya vihar közelít felénk: ezekre a megyékre csap le hamarosan a rettenet

HelloVidék   
  Megosztom
Csúnya vihar közelít felénk: ezekre a megyékre csap le hamarosan a rettenet

Már ma kiadtak riasztást néhány megyénkre, csütörtökre viszont az egész ország területén sárga fokozatú figyelmeztetés lép érvénybe az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében kell számítani zivatarokra. Holnap bárhol előfordulhatnak záporok, zivatarok jégeső és heves széllökések kíséretében.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás-előrejelzés

időjárás

meteorológia

riasztás

sárga fokozatú figyelmeztetés

országos meteorológiai szolgálat