Kiadták a figyelmeztetést: durvább fokozatra kapcsol az ősz, ez vár ránk

MTI   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: durvább fokozatra kapcsol az ősz, ez vár ránk

Szeles, hűvös időnk lesz, elszórt záporokkal. Esténként nagyon nem lesz melegünk, elkel majd hajnalonta is egy melegebb, téliesebb kabát is. Viszont legalább látni a végét, mikortól várható egy kis felmelegedés.


Az Időkép mai előrejelzése szerint kedden változóan felhős-napos időre van kilátás, és ezen a napon is kialakulhatnak többfelé záporok, főként a Dunától keletre zivatarok. Többfelé élénk, erős marad az északnyugati szél. Délutánra 13 és 19 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán a Dunántúlon már csak helyenként, a Dunától keletre elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok a napos időszakok mellett. Többfelé élénk, a Dunántúlon még gyakran erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Kora reggel 1-9, napközben 14-19 fokot mérhetünk. Hajnalban északkeleten foltokban pára, köd képződhet.

Csütörtökre szintén napos-gomolyos idő körvonalazódik, elszórtan további záporok előfordulhatnak, keleten néhol zivatar is lehet. Az északias szél még többfelé élénk lehet. A reggel hideg lesz, napközben 14-19 fokra van kilátás.

Pénteken sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, számottevő csapadék nem várható. A szél veszít erejéből. Délután 14-19 fokot mutathatnak a hőmérők, de hajnalban helyenként gyenge fagy előfordulhat. Szombaton változóan felhős-napos idő várható élénk délies széllel. Melegedés kezdődik, délután már 16-21 fok valószínű.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

kert gondozás