Kiadták a figyelmeztetést: a jóból is megárt a sok, több hullámban érkezik az égi áldás

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: a jóból is megárt a sok, több hullámban érkezik az égi áldás

Hétfőn általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, legnagyobb eséllyel az északnyugati területeken átmeneti szakadozások, vékonyodások előfordulhatnak.

Hétfőn folytatódik a borongós idő, eleinte sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar, majd a nap második felében kevesebb helyen eshet, északnyugaton szakadozni kezd a felhőzet, helyenként kisüt a nap. Estétől viszont délen és keleten ismét többfelé elered az eső, néhol zivatarok alakulhatnak ki. Helyenként feltámad a nyugatias szél. Délután 15-23 fokot mérhetünk - írta az Időkép.

Kedden a párás, ködös reggelt követően csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. A Dunántúlon helyenként élénk, néhol erős széllökések lehetnek. Délután 15-23 fokra van kilátás, az északnyugati tájakon lesz hűvösebb.

Szerdán már több lesz a napsütés, újabb felhők nyugatról sodródnak felénk, ahol a megnövekvő felhőzetből néhol északnyugaton eshet. A délnyugati szél északnyugaton feltámad. Délután 17-21 fokra van kilátás.

Csütörtökön eleinte az ország északnyugati felében, majd egyre nagyobb területen számíthatunk esőre, záporra, helyenként zivatarra. Kevés napsütés eleinte keleten lehet. A légmozgás többfelé lehet élénk. Hajnalban 5-12, délután 14-23 fok között alakul a hőmérséklet. Pénteken szintén elszórt csapadékra, őszi időre van kilátás. A reggel sokfelé párás, ködös lehet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

előrejelzés

zivatar