Ronggyá ázott a vidéki iskola és a városi főzőkonyha: hazaküldték inkább a diákokat

HelloVidék   
  Megosztom
Ronggyá ázott a vidéki iskola és a városi főzőkonyha: hazaküldték inkább a diákokat

Gödöllőn szomorúan indult a hét. A Török Ignác gimnázium és a vele egy épületben lévő napi 1300 adagot főző városi konyha gyakorlatilag “ronggyá” ázott.

Teljesen szétázott a gödöllői Török Ignác Gimnázium a hétfő reggeli esőben, a villanyvezetékekből és a lámpatestekből is folyt a víz, az iskolában nincs fűtés és a beömlő víz miatt felpúposodott a padló is – derül ki a városi önkormányzat hivatalos Facebook-oldaláról, amit nemrég a Telex osztott meg. A poszt szerint az iskolai konyha is beázott, eláztak az ételek és több irodaeszköz is tönkrement, így a konyha a helyreállításig nem tud működni. A gimnázium igazgatója az összes diákot hazaküldte. A kár több milliós lehet.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beázás

gödöllő

felújítás

eső