Ronggyá ázott a vidéki iskola és a városi főzőkonyha: hazaküldték inkább a diákokat

HelloVidék   
  Megosztom
Ronggyá ázott a vidéki iskola és a városi főzőkonyha: hazaküldték inkább a diákokat

Gödöllőn szomorúan indult a hét. A Török Ignác gimnázium és a vele egy épületben lévő napi 1300 adagot főző városi konyha gyakorlatilag “ronggyá” ázott.

Teljesen szétázott a gödöllői Török Ignác Gimnázium a hétfő reggeli esőben, a villanyvezetékekből és a lámpatestekből is folyt a víz, az iskolában nincs fűtés és a beömlő víz miatt felpúposodott a padló is – derül ki a városi önkormányzat hivatalos Facebook-oldaláról, amit nemrég a Telex osztott meg. A poszt szerint az iskolai konyha is beázott, eláztak az ételek és több irodaeszköz is tönkrement, így a konyha a helyreállításig nem tud működni. A gimnázium igazgatója az összes diákot hazaküldte. A kár több milliós lehet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beázás

gödöllő

felújítás

eső