Figyelem, fagyhat is a héten: már tudni, mikor érkezik meg a hideg

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fagyhat is a héten: már tudni, mikor érkezik meg a hideg

Kellemes, napos, őszi időnk lesz ma, de kedd este egy hidegfront hoz átmeneti lehűlést, csütörtökön és pénteken legfeljebb 14 fok lehet a legmelegebb órákban, pénteken és szombaton reggel pedig akár 0 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. Az ünnepi hétvégére ismét melegszik a levegő, vasárnap akár 20 fok fölötti maximum is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn sok napsütésre készülhetünk, kevés felhő lesz felettünk. Csapadék nem várható. A déli-délkeleti szél a Dunántúl északi felén élénk, olykor erős lehet. Délután 20 és 25 fok között alakulnak a maximumok.

Kedden helyenként ismét párás, ködös lehet a reggel, de napközben mindenhol sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. A csúcshőmérséklet 20 és 24 fok között valószínű.

Szerdára észak felől egy hidegfront éri el hazánkat. Sokfelé feltámad az északira, északnyugatira forduló szél. Az ország nagy részén napos idő várható, és csak helyenként alakulhat ki átmenetileg eső, zápor. Délután 17-23 fokra van kilátás.

Csütörtökön napos, száraz időre számíthatunk, északkeleten és keleten viszont még élénk lehet a szél. Visszaesik a hőmérséklet, hajnalban néhol fagyhat, délután pedig mindössze 11-16 fokot mérhetünk. Péntek reggel már nagyobb területen előfordulhat gyenge fagy. Nem lesz zavartalan a napsütés, de csapadék nem várható. A Dunántúl északi felén feltámad a délkeleti szél. Napközben 10-15 fokot mutathatnak a hőmérők.

Az ünnepi hétvégére ismét melegszik a levegő, vasárnap akár 20 fok fölötti maximum is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés