Hihetetlen brutalitás: csavarokkal teli húsdarabokat dobáltak szét kutyáknak az állatkínzók

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen brutalitás: csavarokkal teli húsdarabokat dobáltak szét kutyáknak az állatkínzók

Életveszélyes csalikat dobáltak szét a Péterhalmi-erdőben, kifejezetten kutyáknak szánva a halálos táplálékot. Húsba, kolbászba és szalonnába csomagolták az elkövetők a csavarokat. A rendőrség már nyomoz az ügyben. 

Rendőrök nyomoznak az életveszélyes csalik ügyében, miután csavarokkal teli húsdarabokat találtak a dél-pesti erdőben, számol be róla az RTL Híradó.

Kolbászba és szalonnadarabokba is tűzdeltek csavarokat, több tucat ilyet találtak a környéken, márpedig ezek a csalik életveszélyesek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csali

kutyák

péterhalmi-erdő

életveszély

rendőrség

állatkínzás