Hihetetlen brutalitás: csavarokkal teli húsdarabokat dobáltak szét kutyáknak az állatkínzók

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen brutalitás: csavarokkal teli húsdarabokat dobáltak szét kutyáknak az állatkínzók

Életveszélyes csalikat dobáltak szét a Péterhalmi-erdőben, kifejezetten kutyáknak szánva a halálos táplálékot. Húsba, kolbászba és szalonnába csomagolták az elkövetők a csavarokat. A rendőrség már nyomoz az ügyben. 

Rendőrök nyomoznak az életveszélyes csalik ügyében, miután csavarokkal teli húsdarabokat találtak a dél-pesti erdőben, számol be róla az RTL Híradó.

Kolbászba és szalonnadarabokba is tűzdeltek csavarokat, több tucat ilyet találtak a környéken, márpedig ezek a csalik életveszélyesek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csali

kutyák

péterhalmi-erdő

életveszély

rendőrség

állatkínzás