Autósok, figyelem: kiadták a figyelmeztetést, brutális köd teríti le az országot

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: kiadták a figyelmeztetést, brutális köd teríti le az országot

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, sokfelé várható sűrű köd, ami a déli és a tiszántúli tájakon már reggeltől, később dél-délkeleti irányból máshol is fokozatosan teret veszít, megszűnik. 

Mint írták, a Dunántúl nyugati felén, illetve az Északi-középhegység térségében, az Alföld északi részén csak nagyon lassan javulnak majd a látási viszonyok. Itt a köd fokozatos megemelkedése, rétegfelhőzetté alakulása valószínű. Az esti, késő esti óráktól a derült tájakon több helyen ismét sűrű köd várható.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Hétfőn az éjszaka sokfelé képződő, terjeszkedő köd és rétegfelhőzet egy része napközben is megmaradhat, máshol több-kevesebb napsütés is lehet, ugyanakkor a nap második felében nyugat felől egy vastagabb felhősáv is érkezhet. Szitálás előfordulhat, a délutáni, esti óráktól néhol kisebb eső is várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkülhet meg időnként a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet a borult, párás területeken 7 és 10, a kevésbé felhős részeken 11 és 15 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

omsz

országos meteorológiai szolgálat

előrejelzés

köd