Több megyében is havazhat: megbolondul az időjárás, ez vár ránk a jövő héten

HelloVidék   
  Megosztom
Több megyében is havazhat: megbolondul az időjárás, ez vár ránk a jövő héten

Vasárnap kezdetben még több helyen várható eső, a Dunántúlon és a hegyekben néhol vegyes halmazállapotú csapadék, hó, havas eső előfordulhat - írta előrejelzésében az Időkép. DE lásuk, mi várható a folytatásban!

Vasárnap délutánra a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, de délen és keleten várhatóan marad a borongós, felhős idő. Az északias szél délen, délkeleten élénk lehet. Délután 4-8 fok várható - írta az Időkép.

Hétfőn többfelé indul párársan, ködösen a nap, helyenként sűrű köd alakulhat ki és ködszitálás, gyenge eső előfordulhat. Napközben számottevő csapadék nem valószínű, még soklesz felettünk a felhő, de rövidebb időszakokra kisüt a nap. Hajnalban sokfelé fog fagyni, kora délután a mérsékelt szélben 5-10 fok várható.

Kedden újabb mediterrán ciklon érkezhet. Nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet és egyre többfelé elered az eső, az Alpokalján hó, havas eső hullhat. Eleinte keleten számíthatunk még napos időre. A délkeleti, keleti szél felerősödik. A legmagasabb nappali értékek 3 és 10 fok között alakulnak, délkeleten lesz legenyhébb az idő.

Szerdán a dunántúli, majd a középső, estefelé a keleti, északkeleti tájakon számíthatunk csapadékra. Többfelé szeles marad az idő. A délkeleti tájak jelentős hőmérsékleti kontrasztot mutathatnak 10 fok feletti értékekkel, míg a Dunántúlon 4-7 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

köd