Több megyében is havazhat: megbolondul az időjárás, ez vár ránk a jövő héten

HelloVidék   
  Megosztom
Több megyében is havazhat: megbolondul az időjárás, ez vár ránk a jövő héten

Vasárnap kezdetben még több helyen várható eső, a Dunántúlon és a hegyekben néhol vegyes halmazállapotú csapadék, hó, havas eső előfordulhat - írta előrejelzésében az Időkép. DE lásuk, mi várható a folytatásban!

Vasárnap délutánra a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, de délen és keleten várhatóan marad a borongós, felhős idő. Az északias szél délen, délkeleten élénk lehet. Délután 4-8 fok várható - írta az Időkép.

Hétfőn többfelé indul párársan, ködösen a nap, helyenként sűrű köd alakulhat ki és ködszitálás, gyenge eső előfordulhat. Napközben számottevő csapadék nem valószínű, még soklesz felettünk a felhő, de rövidebb időszakokra kisüt a nap. Hajnalban sokfelé fog fagyni, kora délután a mérsékelt szélben 5-10 fok várható.

Kedden újabb mediterrán ciklon érkezhet. Nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet és egyre többfelé elered az eső, az Alpokalján hó, havas eső hullhat. Eleinte keleten számíthatunk még napos időre. A délkeleti, keleti szél felerősödik. A legmagasabb nappali értékek 3 és 10 fok között alakulnak, délkeleten lesz legenyhébb az idő.

Szerdán a dunántúli, majd a középső, estefelé a keleti, északkeleti tájakon számíthatunk csapadékra. Többfelé szeles marad az idő. A délkeleti tájak jelentős hőmérsékleti kontrasztot mutathatnak 10 fok feletti értékekkel, míg a Dunántúlon 4-7 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

köd