Megérkezett a havazás a Kőszegi-hegységbe: mutatjuk, hol várható még hóesés az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Megérkezett a havazás a Kőszegi-hegységbe: mutatjuk, hol várható még hóesés az országban

Az Időkép előrejelzése szerint, ma eleinte sokfelé, majd főként északon és a Dunántúlon eshet. Az Alpokalján, a Bakonyban, az Északi-középhegység csúcsain havas eső, havazás előfordulhat. Délután a középső és déli megyékben újra előfordulhat kisebb eső, zápor. Többfelé még szeles időben lesz részünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 13 fok között alakulhat, délkeleten lesz a legmelegebb.

Mi várható a hétvégén?

Az előrejelzések szerint csütörtökön sok felhő lesz felettünk, eleinte a Dunántúlon, majd a középső tájakon lehet szakadozottabb a felhőzet. Szórványosan - főként keleten, északkeleten és a Dunántúl északi felén - még számítani lehet kisebb esőre, északkeleten a magasabban fekvő tájakon havas esőre, néhol havazásra. A nyugati, északnyugati szél több helyen lesz élénk, erős. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Pénteken a reggeli pára-, ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. Mérséklődik a légmozgás. Hajnalban -3, +3, délután 5-11 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton többfelé lesz párás, ködös a reggel, és napközben is jórészt erősen felhős, borongós időben lesz részünk. Csak helyenként fordulhat elő szitálás, hajnalban ónos szitálás. A Dunántúlon napközben feltámadhat az északnyugati szél. Hajnalban -2, +2, napközben 4-9 fokot mérhetünk

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

hóesés

kőszegi-hegység

dunánntúl

alpokalja

bakony

északi-középhegység