Eső, köd, fagy, havazás? Most kiderül, milyen idővel kezdjük az adventet

HelloVidék   
  Megosztom
Eső, köd, fagy, havazás? Most kiderül, milyen idővel kezdjük az adventet

Hétfőn is sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az idő. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső, hajnalban, reggel néhol ónos szitálás is kialakulhat. A Dunántúlon élénk, helyenként erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Napközben 2-8 fokra van kilátás.

Kedden sokfelé süthet ki hosszabb-rövidebb időszakokra a nap, de nyugaton és délnyugaton felhősebb maradhat az idő. Számottevő csapadék nem valószínű, csupán hajnalban, reggel szitálás, esetleg ónos szitálás fordulhat elő a ködösebb tájakon. A keleties szelet főként a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések. Hajnalra a derült tájakon -5 fok köré hűlhet a levegő, napközben pedig 3-9 fokot mérhetünk, írja az Időkép.

Szerdán északkeleten számíthatunk napos időszakokra, máshol sok felhő lehet az égen, de számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalban többfelé fagyhat, kora délután pedig 2 és 9 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön a Dunántúl nagyobb részén és az Alföld déli felén csapadékosabbra fordulhat az idő.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás-előrejelzés

meteorológia

köd

pára

hideg