Hétfőn is marad a borongós, ködös, esős idő: de mikor várható havazás?

MTI   
  Megosztom
Hétfőn is marad a borongós, ködös, esős idő: de mikor várható havazás?

Az Időkép előrejelzése szerint, hétfőn délen, délkeleten akár több órára is kisüthet a nap, máshol felhős idő lesz, elszórtan -főleg keleten - kisebb esővel, szitálással. Nyugaton, délnyugaton napközben is tartósan megmaradhat a reggeli pára, köd. Estétől nyugat felől nagyobb kiterjedésű csapadék érkezik. Több helyen élénk, északnyugaton néhol erős lehet a déli-délkeleti szél. Hajnalban 0, +5, délután 5-12 fokra van kilátás.

A portál előrejelzése szerint keddre virradóra a csapadéktömb egyre inkább kelet felé tolódik, eleinte sokfelé, napközben egyre inkább keleten eshet,

Mindeközben nyugat felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Északon és az Alföldön lehet szelesebb az idő. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Szerda reggel az ország nagy részén gyengén fagyni fog, többfelé képződik pára, köd. Délután dél felől megvastagszik a felhőzet, de északon- északkeleten még több órára kisüthet a nap. Késő délutántól délen előfordulhat kisebb eső. Napközben 3-9 fok valószínű. Csütörtökön újra enyhébb levegő érkezik fölénk; szeles, változékony időben lesz részünk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időkép

eső

havas eső

csapadék

köd

pára