Malackaland: hatalmas vaddisznó túrta fel a balatoni strandot

HelloVidék   
  Megosztom
Malackaland: hatalmas vaddisznó túrta fel a balatoni strandot

Somogyi László a Balatoni értékmentés nevű Facebook csoportban osztotta meg, minek volt szemtanúja a helyi strandon. 


 


 

Malackaland. Ma reggel a Badacsonylábdihegyi strandon egy borjú méretű malacka volt az első vendég. Hagytam volna békésen táplálkozni, de azért mindennek van határa. Túrjon máshol. Udvariasan kitessékeltem, persze még neki állt feljebb. A víz felől érkezett és arra is ment el. A Balaton parti nádasok tele vannak vaddisznóval. A túlszaporodott állomány és az egyre fogyó élőhelyek miatt a vízparti nádasok jó búvó és táplálkozó helyet jelentenek a vadaknak. Gondolom más balatoni strandokon is hasonló a helyzet. Ritka az ilyen találkozás, de azért akik naplemente után járnak a vízpartra sétálni azok legyenek óvatosak

- írta posztjában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vaddisznó

strand