Malackaland: hatalmas vaddisznó túrta fel a balatoni strandot

HelloVidék   
  Megosztom
Malackaland: hatalmas vaddisznó túrta fel a balatoni strandot

Somogyi László a Balatoni értékmentés nevű Facebook csoportban osztotta meg, minek volt szemtanúja a helyi strandon. 


 


 

Malackaland. Ma reggel a Badacsonylábdihegyi strandon egy borjú méretű malacka volt az első vendég. Hagytam volna békésen táplálkozni, de azért mindennek van határa. Túrjon máshol. Udvariasan kitessékeltem, persze még neki állt feljebb. A víz felől érkezett és arra is ment el. A Balaton parti nádasok tele vannak vaddisznóval. A túlszaporodott állomány és az egyre fogyó élőhelyek miatt a vízparti nádasok jó búvó és táplálkozó helyet jelentenek a vadaknak. Gondolom más balatoni strandokon is hasonló a helyzet. Ritka az ilyen találkozás, de azért akik naplemente után járnak a vízpartra sétálni azok legyenek óvatosak

- írta posztjában.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vaddisznó

strand