Elképesztő időnk lesz: már látni, milyen szilveszterre számíthatunk

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő időnk lesz: már látni, milyen szilveszterre számíthatunk

Nem tart sokáig a hidegfront hatása, csütörtöktől ismét melegedés jön, szilveszterkor délnyugaton a 15 fokot is meghaladhatjuk - írta előrejelzésében az Időkép.

Szerdán nyugat felől átmenetileg megnövekszik a fátyolfelhőzet, de esni sehol sem fog. Délelőtt keleten, délután a Dunántúlon süthet többet a nap. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Délután 3 és 10 fok között alakul hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős-napos idő várható, a legtöbbet nyugaton süthet a nap. Gyenge eső napközben néhol délen és az Alföldön fordulhat elő, majd késő délutántól, estétől főként délen és keleten több helyen. A délnyugati szél a Dunántúlon feltámad. Hajnalban -5, +2, napközben az ország felhősebb északi-északkeleti harmadán 2-8, máshol 9-14 fokot mérhetünk.

Pénteken egy melegfront hatására reggel, délelőtt több helyen alakulhat ki kisebb eső, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. A nyugati-délnyugati szél több helyen lehet élénk, néhol erős. Reggel legfeljebb néhol fagyhat, délután a csúcshőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

Az év utolsó napjára, szombatra kora tavaszias idő jön, nyugaton, délnyugaton meghaladhatjuk a 15 fokot. Több napsütés a Dunántúlom ígérkezik, északra, északkeletre viszont beragadhat a hajnalra képződő köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, itt napközben sem lesz melegebb 5-7 foknál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás előrejelzés

időjárás

szilveszter