Atyaég, így is ritkán startol az új év! Íme, az év utolsó időjárás-jelentése

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég, így is ritkán startol az új év! Íme, az év utolsó időjárás-jelentése

Kellemes és enyhe, tavaszias időjárással lépünk át az új évbe, most hétvégén akár 17 fok is lehet. Azonban az év első munkanapján sem kell majd izgulni a téli hideg miatt, de hozzuk a folytatást!


 


 


 

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton, szilveszter napján északra, északkeletre beragadhat a hajnalra képződött pára, köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, itt szitálás is előfordulhat. Máshol változóan, erősen felhős lesz az ég, a legtöbbet délnyugaton süthet a nap. A déli-délnyugati szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, de néhol keleten is lehet egy-egy élénk széllökés. A tartósabban nyirkos tájakon 4-8, máshol 9-16 fokra van kilátás, délnyugaton és délen mérhetjük a legmagasabb értékeket.

Az új év első napján főként északon, északkeleten és a Fertő-tó környékén maradhat tartósan párás, ködös az idő, néhol szitálás is kialakulhat. Máshol fátyolfelhős-napos időre készülhetünk. A Dunántúlon sokfelé élénk, erős lehet a délnyugati szél. Kora reggel 1 és 10, napközben a borongós, nyirkos tájakon 5 és 10, máshol 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. A legmelegebb délnyugaton lesz.

Hétfőn az ország nagy részén folytatódik a kora tavaszt idéző időjárás többórás napsütéssel, csupán északon, északnyugaton lehet tartósabban párás, ködös, nyirkos, ezáltal hidegebb az idő. Itt szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon és a Duna mentén többfelé élénk, erős lehet a déli-délnyugati szél. A maximumok a vasárnapihoz hasonlóan alakulnak.

Kedden még többfelé lehet párás, ködös a reggel, majd napközben egy hidegfront hoz felhős, borongós, időt. Ekkor még csak néhol, estétől északnyugat felől elszórtan számíthatunk esőre, záporokra. Az északnyugati szél több helyen megélénkülhet. Napközben 7-13 fokra van kilátás. Szerdán sokfelé több órára is kisüthet a nap, a szél nem lesz jelentős. Kora délután 5-11 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

előrejelzés

előrejelzés időkép

időjárás