Kiadták a figyelmeztetést: brutális köd tarolja le az ország egyes területeit

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális köd tarolja le az ország egyes területeit

Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint, szombaton napközben főként Zala, Somogy térségében helyenként megmaradhat a sűrű köd. Este, vasárnapra virradó éjszaka nagy területen romlanak a látási viszonyok.

Mint írták, kiemelten az Alföldön és az Alpokalján sűrű köd is várható, mely vasárnap napközben dél felől fokozatosan teret veszít. Északon a felhőben lévő, magasabban fekvő tájakon szintén korlátozott látási viszonyokra lehet számítani.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

köd

sűrű köd

tartós köd