Áradás fenyeget a patak mellett: leszakadt a partfal, megindult a föld a rengeteg eső miatt

MTI   
  Megosztom
Áradás fenyeget a patak mellett: leszakadt a partfal, megindult a föld a rengeteg eső miatt

A heves esőzéseknek meg is lett a nemkívánatos következménye, Pásztón leszakadt a partfal a megáradt Kövicses-patak Mátrakeresztes közelében lévő részénél. Munkagép kotorja a patak medrét, valamint homokzsákokat helyeztek el a patak többi részén, hogy elkerüljék a további károkat és az esetleges földcsuszamlást. 

Pásztó, 2023. január 18.
Munkagép tisztítja a Kövicses-patak medrét Pásztó Mátrakeresztes településrészén 2023. január 18-án. Ezen a napon a heves esőzés miatt leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben.
MTI/Komka Péter

A megáradt Kövicses-patak és a leszakadt partfal okozta további károk megelőzésére homokzsákokat raktal le.

Pásztó, 2023. január 18.
A Kövicses-patak leszakadt partfala Pásztó Mátrakeresztes településrészén 2023. január 18-án. Ezen a napon a heves esőzés miatt leszakadt a partfal Pásztón, a mátrakeresztesi városrészben.
MTI/Komka Péter

Címlapkép, fotók: MTI/Komka Péter

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

partfal

pásztó

esőzések

mátrakeresztes

kövicses-patak

áradás