Brutális támadás: egy egész vadasparkot marcangoltak szét a kóbor kutyák

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális támadás: egy egész vadasparkot marcangoltak szét a kóbor kutyák

A vadaspark dolgozóit sokkolta a látvány: negyven állatból harmincat széttéptek a kutyák, a vadaspark ideiglenesen bezárt Somoskőn, írta meg a nool.hu. 

A portálnak Lévárdi György, az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészetének vezetője számolt be arról, hogy a napokban három kóbor kutya tévedt a vadasparkba, majd az ott élő negyven nagyvadból harmincat széttéptek. Hozzátette: az állomány háromnegyede elpusztult, a maradék 10 pedig többnyire sérült.

A muflonok a sárban csúsztak, ijedtségükben a korlátnak rohanva próbálták menteni az életüket, szörnyű látvány volt. A park jövőjéről egyelőre nem tudok semmit, de határozatlan időre bezárjuk kapuinkat

- mondta el a vezető. Hozzátette, a jogi lépéseket megtették, a kialakult helyzetre a megoldást keresik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nógrád megye

vadaspark

somoskő

ipoly erdő zrt

kóbor kutya