Brutális támadás: egy egész vadasparkot marcangoltak szét a kóbor kutyák

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális támadás: egy egész vadasparkot marcangoltak szét a kóbor kutyák

A vadaspark dolgozóit sokkolta a látvány: negyven állatból harmincat széttéptek a kutyák, a vadaspark ideiglenesen bezárt Somoskőn, írta meg a nool.hu. 

A portálnak Lévárdi György, az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészetének vezetője számolt be arról, hogy a napokban három kóbor kutya tévedt a vadasparkba, majd az ott élő negyven nagyvadból harmincat széttéptek. Hozzátette: az állomány háromnegyede elpusztult, a maradék 10 pedig többnyire sérült.

A muflonok a sárban csúsztak, ijedtségükben a korlátnak rohanva próbálták menteni az életüket, szörnyű látvány volt. A park jövőjéről egyelőre nem tudok semmit, de határozatlan időre bezárjuk kapuinkat

- mondta el a vezető. Hozzátette, a jogi lépéseket megtették, a kialakult helyzetre a megoldást keresik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nógrád megye

vadaspark

somoskő

ipoly erdő zrt

kóbor kutya