Fordulat állhat be az időjárásban: vasárnap havazásra számíthatnak ezen a vidéken

MTI   
  Megosztom
Fordulat állhat be az időjárásban: vasárnap havazásra számíthatnak ezen a vidéken

Éjjel dél felől újra beborul az ég, majd vasárnap az északnyugati, északi megyékben szakadozhat fel a felhőzet és süthet ki a nap, másutt jellemzően borult marad az idő. 

Éjjel dél felől újra beborul az ég, majd vasárnap az északnyugati, északi megyékben szakadozhat fel a felhőzet és süthet ki a nap, másutt jellemzően borult marad az idő. A frontális csapadékzóna estére a déli, délnyugati határvidékre szorul vissza, éjszaka és vasárnap elsősorban a déli és keleti megyéket érintheti, nyugat felé haladva az esőt egyre nagyobb eséllyel váltja havas eső, majd havazás.

Vékony, olvadozó hóréteg inkább csak Baranyában és környékén lehet, vastagabb hótakaró pedig elsősorban a Mecsekben valószínű. Vasárnap napközben a középső tájakon záporok, hózáporok alakulhatnak ki. Éjszaka átmenetileg veszít erejéből a légmozgás. Vasárnap az északias szél újra több helyen megerősödik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

meteorológia

időjárás-előrejelzés