Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél fogja letarolni ezeket a megyéket

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél fogja letarolni ezeket a megyéket

Erős széllökések veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki kilenc vármegyére is szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A meteorológiai szolgálat az erős széllökések veszélye miatt másodfokú riasztást adott ki

Esőfokú (citromsárga) riasztás van érvényben

A veszélyjelzésben azt írták, markáns hidegfront vonul át az ország fölött, az északnyugati szél sokfelé viharossá fokozódik, a legerősebb lökések jellemzően 70-90 kilométer/óra körül várhatók. Kora reggel a Kisalföldön, Sopron környékén, majd a Dunántúli-középhegységben, Balatonnál, Dunazug-hegyvidéken, illetve a Börzsöny, Mátra magasabban fekvő részein a déli órákig

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

figyelmeztetés

narancs riasztás

szél

széllökés

széllökések

erős szél