Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél fogja letarolni ezeket a megyéket

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális szél fogja letarolni ezeket a megyéket

Erős széllökések veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki kilenc vármegyére is szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A meteorológiai szolgálat az erős széllökések veszélye miatt másodfokú riasztást adott ki

Esőfokú (citromsárga) riasztás van érvényben

A veszélyjelzésben azt írták, markáns hidegfront vonul át az ország fölött, az északnyugati szél sokfelé viharossá fokozódik, a legerősebb lökések jellemzően 70-90 kilométer/óra körül várhatók. Kora reggel a Kisalföldön, Sopron környékén, majd a Dunántúli-középhegységben, Balatonnál, Dunazug-hegyvidéken, illetve a Börzsöny, Mátra magasabban fekvő részein a déli órákig

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

figyelmeztetés

narancs riasztás

szél

széllökés

széllökések

erős szél