Káprázatos égi jelenséget videóztak: még a Dunán is visszacsillant a sarki fény

HelloVidék   
  Megosztom
Káprázatos égi jelenséget videóztak:  még a Dunán is visszacsillant a sarki fény

Nem mindennapi pillanatokat rögzített az Időkép webkamerája a Pilisből, szinte pontban éjfélkor.

Tegnap, március 15-én késő este érte el a Földet egy 2-es erősségű geomágneses vihar, mely idén már harmadik alkalommal okozott Magyarországról is szabad szemmel megfigyelhető sarki fényt. A fényhatás ez alkalommal olyan erős volt, hogy még a Duna vízfelszíne is visszatükrözte. Ezt kapta lencsevégre az Időkép Prédikálószéken üzemelő kamerája. Állítólag háromnegyed órán keresztül volt megfigyelhető a jelenség a Pilisből.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sarki fény

duna

pilis