Sándor, József, Benedek, mi lesz már?! Lássuk csak, meghozzák-e hétvégére a meleget

HelloVidék   
  Megosztom
Sándor, József, Benedek, mi lesz már?! Lássuk csak, meghozzák-e hétvégére a meleget

A  három nevezetes férfiú a néphagyomány szerint meghozza a jó időt: „Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget.” A névnapozással a hétvégéig várnunk kell, de addig is, lássuk csak, mit jósolnak nekünk, milyen időnk lesz?

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön már sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből keleten alakulhat ki helyenként futó zápor, esetleg hózápor. Sokfelé élénk, erős lökések kísérhetik az északias szelet. Délután 7 és 12 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Pénteken fátyolfelhős-napos időre készülhetünk, csapadék sehol sem várható. Nyugaton, északnyugaton élénk, erős lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet. A fagyos reggelt követően délutánra 8 és 13 fok közé melegszik a levegő.

Szombaton túlnyomóan napos időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem várható. Több helyen élénk, északnyugaton lehet erős a délkeleti szél. Reggel még sokfelé fagyhat, de délután már 10-16 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap nyugat felől egyre több felhő sodródhat fölénk, főként magasabb szinteken, de estig mindenhol száraz marad az idő. Több helyen élénk lehet a délies szél. A csúcshőmérséklet 12 és 19 fok között alakulhat. Hétfőn többször megnövekedhet a felhőzet, helyenként előfordulhatnak záporok. A Dunántúlon néhol megélénkülhet az északnyugati szél. Napközben 13 és 18 közé melegedhet a levegő. A folytatás igazi tavaszi időt ígér.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

tavasz