Elképesztő videó terjed a neten: éjszaka így szakadt a hó Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videó terjed a neten: éjszaka így szakadt a hó Debrecenben

Nem semmi látvány lehetett a március végi havazás! A Tiktokra felkerült egy videó is arról, míg mi aludtunk, miként rajzolta át a hirtelen jött tél Debrecen utcáit.

Bár március végén járunk, a mostani időjárási helyzet mégis lehetővé tette, hogy tegnap estére a keleti-északkeleti területeken havazásba, havas esőbe váltson át a csapadék. Északkeleten ráadásul sokfelé hordta is a szél a havat, a legerősebb lökések már itt is elérték a 70-80 km/órát. De a Dunántúlon és a középső országrészben is süvített a szél.

Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat az ország több megyéjében - de erről itt írt a HelloVidék.

A Tiktokra felkerült egy videó is arról, míg mi aludtunk, miként rajzolta át a hirtelen jött tél Debrecen utcáit:

@issaqgeorge #snow #rain #hungary?? #debrecen #storm #nekebe #nekedbelegyen #fyp #fypシ #foryoupage ♬ Nuclear Alarm Siren - Prestigigator

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

hóesés

debrecen

tél

tél tábornok