Elképesztő videó terjed a neten: éjszaka így szakadt a hó Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videó terjed a neten: éjszaka így szakadt a hó Debrecenben

Nem semmi látvány lehetett a március végi havazás! A Tiktokra felkerült egy videó is arról, míg mi aludtunk, miként rajzolta át a hirtelen jött tél Debrecen utcáit.

Bár március végén járunk, a mostani időjárási helyzet mégis lehetővé tette, hogy tegnap estére a keleti-északkeleti területeken havazásba, havas esőbe váltson át a csapadék. Északkeleten ráadásul sokfelé hordta is a szél a havat, a legerősebb lökések már itt is elérték a 70-80 km/órát. De a Dunántúlon és a középső országrészben is süvített a szél.

Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat az ország több megyéjében - de erről itt írt a HelloVidék.

A Tiktokra felkerült egy videó is arról, míg mi aludtunk, miként rajzolta át a hirtelen jött tél Debrecen utcáit:

@issaqgeorge #snow #rain #hungary?? #debrecen #storm #nekebe #nekedbelegyen #fyp #fypシ #foryoupage ♬ Nuclear Alarm Siren - Prestigigator

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

hóesés

debrecen

tél

tél tábornok