Kész őrület: úgy csapkodta a vihar a hullámokat a Balatonnál, hogy porzott a víz + Videók

HelloVidék   
  Megosztom
Kész őrület: úgy csapkodta a vihar a hullámokat a Balatonnál, hogy porzott a víz + Videók

A vihar a Balaton déli partján erős hullámzást okozott. 100 km/h feletti szél süvített. Még az ilyenkor szokásosnál alacsonyabb átlag vízszint ellenére is sokfelé a partra is kicsaptak a hullámok, a tó felett pedig porzott a víz.

Az OMSZ két felvételt is közzétett a viharban hullámzó Balatonról. A térségben a legerősebb széllökések Balatonőszödön 117 km/h, Siófokon 103 km/h Fonyódon 98 km/h körül alakultak. A térségben – mint általában – Kab-hegy vitte a prímet 119 km/h szélsebességgel – írják.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szél

szélvihar