Kész őrület: úgy csapkodta a vihar a hullámokat a Balatonnál, hogy porzott a víz + Videók

HelloVidék   
  Megosztom
Kész őrület: úgy csapkodta a vihar a hullámokat a Balatonnál, hogy porzott a víz + Videók

A vihar a Balaton déli partján erős hullámzást okozott. 100 km/h feletti szél süvített. Még az ilyenkor szokásosnál alacsonyabb átlag vízszint ellenére is sokfelé a partra is kicsaptak a hullámok, a tó felett pedig porzott a víz.

Az OMSZ két felvételt is közzétett a viharban hullámzó Balatonról. A térségben a legerősebb széllökések Balatonőszödön 117 km/h, Siófokon 103 km/h Fonyódon 98 km/h körül alakultak. A térségben – mint általában – Kab-hegy vitte a prímet 119 km/h szélsebességgel – írják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szél

szélvihar