Nagy fordulatot vesz az időjárás: már látni, mire számíthatunk a hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy fordulatot vesz az időjárás: már látni, mire számíthatunk a hétvégén

Van egy jó hírünk, lassan tényleg vége a télnek, melegszik az idő! Csütörtökön még csak nyugaton, délnyugaton, pénteken már sokfelé megközelítjük, elérjük a 20 fokot.

Az Időkép előrejelzésében csütörtökön a felhős időben rövid napos időszakokra számíthatunk. Délutántól egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor. Többfelé élénk, délnyugaton erős lesz a déli-délnyugati szél. A csúcshőmérséklet az ország északkeleti harmadán 9 és 14, máshol 15 és 20 fok között alakul.

Péntek reggel keleten várható eső, nyugat felől átmenetileg felszakadozik a felhőzet. A délelőtti órák lesznek naposabbak, majd délután nyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen lehet eső, zápor, néhol zivatar. Élénk, több helyen erős lesz a délnyugati szél. Hajnalban már nem lesz fagy, délután pedig 16-21 fok közé melegedhet a levegő.

Szombaton a nyugati-északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk, erős lökések. A változóan felhős időben több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A csúcshőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Vasárnap a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többfelé fordulhat elő eső, zápor, helyenként zivatar. Az északias szél élénk, délutántól a Dunántúlon és északkeleten gyakran erős, néhol viharos lesz. A csúcshőmérséklet még 11 és 17 fok között alakul. Hétfőn sokfelé lesz erős, viharos az északi-északkeleti szél. Több napsütés várható, számottevő csapadékra nem kell számítani. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, délután is csak 5-10 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

tavasz