Durva, mennyi csapadék hullott ezen a vidéken: ez lett az eredménye

MTI   
  Megosztom
Durva, mennyi csapadék hullott ezen a vidéken: ez lett az eredménye

A havi csapadékösszeg duplája hullott Sopron térségében - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán szombaton. Az elmúlt bő két nap során országszerte esett az eső, a legtöbb csapadékot most az Északnyugat-Dunántúl kapta, és volt, ahol az áprilisi havi csapadékösszeg országos átlagának - körülbelül 40 milliméternek - közel kétszerese hullott.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

esőzés

sopron

omsz

északnyugat-dunántúl

fertőrákos

mérőállomás