Megmutatta balatoni tanyáját a hazai sztárénekes: mesebeli lett a végeredmény + fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Megmutatta balatoni tanyáját a hazai sztárénekes: mesebeli lett a végeredmény + fotók

Puskás Peti régóta vágyott már egy kis tanyára. Az álma valóra is vált, most pedig megmutatta a kis balatoni présházat, amelyet már évek óta szépítget - vette észre a népszerű magyar énekes, dalszerző, színész, médiaszemélyiség, zeneszerző és vegán aktivista a közösségi édián megosztott posztját a Likebalaton.

Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis tanyám. Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve, és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amelyet még a férjével együtt építettek. Évek óta építgetem-szépítgetem, de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve, csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva. (…) Nem sokan hittek ebben a présházban, de remélem, most már mindannyian látják, mit láttam meg benne anno. Most már csak néznem kell, ahogy nőnek a gyümölcsfáim és beletanulnom a gyakorlatban is a szőlészetbe

– írta a Peti a fotókhoz, de lássuk képekben is, milyen lett a felújítás után a présház!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

tanya

felújítás