Megmutatta balatoni tanyáját a hazai sztárénekes: mesebeli lett a végeredmény + fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Megmutatta balatoni tanyáját a hazai sztárénekes: mesebeli lett a végeredmény + fotók

Puskás Peti régóta vágyott már egy kis tanyára. Az álma valóra is vált, most pedig megmutatta a kis balatoni présházat, amelyet már évek óta szépítget - vette észre a népszerű magyar énekes, dalszerző, színész, médiaszemélyiség, zeneszerző és vegán aktivista a közösségi édián megosztott posztját a Likebalaton.

Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis tanyám. Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve, és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amelyet még a férjével együtt építettek. Évek óta építgetem-szépítgetem, de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve, csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva. (…) Nem sokan hittek ebben a présházban, de remélem, most már mindannyian látják, mit láttam meg benne anno. Most már csak néznem kell, ahogy nőnek a gyümölcsfáim és beletanulnom a gyakorlatban is a szőlészetbe

– írta a Peti a fotókhoz, de lássuk képekben is, milyen lett a felújítás után a présház!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

tanya

felújítás